Opskrift: Paprika/ chili kylling bryst på rød og hvidkål

Snit kålen 1/4 kål tilsammen, kom olie på panden og put kålen på panden. Kryder kålen med paprika og chili og lidt salt. Gør plads til dit kyllingebryst (Et stor stykke kan måske deles, så er der til 2 middage).
Steges i ca 15 min.
Velbekomme

Om Kirsten Leite

Jeg er både mormor og farmor og jeg vil gerne dele mine erfaringer, fif og opskrifter med alle jer derude. Måske er du ny i køkkenet, eller har startet en familie, og syntes at dit budget er lidt stramt. Her får du fif til hvordan jeg køber ind og laver god og sund mad for små penge og undgår madspild Måske kan i bruge noget fra min side,og få mere ud af jeres penge og lave god og sund mad og undgå madspild. Jeg vil lægge billeder og opskrifter op på siden . God fornøjelse
Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter. Bogmærk permalinket.