Ovnbagt æggekage

Jeg har 4 skiver rullepølse der skal spises nu og jeg er træt af rullepølse madder nu, så.. nu bliver de hakket fint. 2æg piskes med el pisker, jeg kommer 3 spiseskefulde vand, salt og mel i og pisker så det er let . Derefter blander jeg rullepølse, 3 optøet spinat kugler i og vender det rundt med en ske. Kom æggemassen i en oliesmurt form og bag ved 200 g. i ovn i ca, 30 min.

Denne lækre æggekage er god sammen med et stykke frisk rugbrød. Som kold er det fin tilbehør på en stykke røget fisk eller skinke og måske med en asparges.

Her er mange muligheder prøv dig frem . Velbekomme.

Om Kirsten Leite

Jeg er både mormor og farmor og jeg vil gerne dele mine erfaringer, fif og opskrifter med alle jer derude. Måske er du ny i køkkenet, eller har startet en familie, og syntes at dit budget er lidt stramt. Her får du fif til hvordan jeg køber ind og laver god og sund mad for små penge og undgår madspild Måske kan i bruge noget fra min side,og få mere ud af jeres penge og lave god og sund mad og undgå madspild. Jeg vil lægge billeder og opskrifter op på siden . God fornøjelse
Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter. Bogmærk permalinket.