Broccoli mos til 1 person

Kog det halve broccoli i ca 15 min. det skal være helt kogt. Hæld vandet fra og mos broccolien kom 25 gr. smør i mosen og smag til med salt. Du har nu et lækkert tilbehør til din aftensmad. Du kan også koge en kartoffel og en gulerod sammen med broccolien så får du en mere fyldig mos. Har du lidt kolde grønsager fra dagen før, kan du fint komme dem ned til den færdigkogte broccoli og lad dem varme op inden du hælder vandet fra og moser det hele. Har du fløde i køleskabet er det ekstra lækkert med en lille smule i mosen . Prøv dig frem.

Velbekomme

l

Om Kirsten Leite

Jeg er både mormor og farmor og jeg vil gerne dele mine erfaringer, fif og opskrifter med alle jer derude. Måske er du ny i køkkenet, eller har startet en familie, og syntes at dit budget er lidt stramt. Her får du fif til hvordan jeg køber ind og laver god og sund mad for små penge og undgår madspild Måske kan i bruge noget fra min side,og få mere ud af jeres penge og lave god og sund mad og undgå madspild. Jeg vil lægge billeder og opskrifter op på siden . God fornøjelse
Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter. Bogmærk permalinket.