Appelsinsyltetøj

I dag blev en lidt blød appelsin og et par skiver citron til et lækkert glas syltetøj.

Skræl appelsinen, fjern sten, skær den i mindre stykker og put den i en minihakker, sammen med 2-3 tynde skiver øko. citron, hak det hele sammen og kom det finhakkede frugt i en gryde sammen med 50 gr. sukker ( eller mere hvis du vil have det mere sødt) en tsk. spids stødt nellike ( kan undlades) kog det sammen i ca 10 min. Smag til om den passer dine smagsløg.

Kom kogende vand i sylteglasset, så det er bakteriefrit og hæld det ud, har du atamon kan du også komme et par dråber i den færdige syltetøj, (.atamon konserverer) Er syltetøjet lidt for tyndt kan du jævne med en tsk kartoffelmel, der er rørt op i lidt vand, kom det i den kogende frugt og tag gryden af varmen. Kom det færdige syltetøj på glas mens den er varm

Rigtig god fornøjelse og velbekomme.

Om Kirsten Leite

Jeg er både mormor og farmor og jeg vil gerne dele mine erfaringer, fif og opskrifter med alle jer derude. Måske er du ny i køkkenet, eller har startet en familie, og syntes at dit budget er lidt stramt. Her får du fif til hvordan jeg køber ind og laver god og sund mad for små penge og undgår madspild Måske kan i bruge noget fra min side,og få mere ud af jeres penge og lave god og sund mad og undgå madspild. Jeg vil lægge billeder og opskrifter op på siden . God fornøjelse
Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter. Bogmærk permalinket.