Nem Æblekage med peppernødder

Æblekage med rest af peppernødder.

Grundopskriften er her og du kan jo komme andre ting i end æbler. Pære, rababer eller hvilken frugt eller bær du kan lide. Vær opmærksom hvis du vælger bær med meget saft, er det smart at drysse lidt kokosmel hen over så de suger saften.

Peppernødderne i denne kage er kun fordi jeg har en rest fra jul, ellers brug kokos og knuste tvebakker, eller rest småkager, og drys lidt kanel på henover over æblerne ( eller dit valg af fyld, dog ikke på bær), inden dejen kommet på.

2 æg piskes hvidt med 150 gram sukker, kom 3 spsk. majs olie i, 2 tsk. bagepulver og 150 gram mel blandes i og piskes til en lind dej, let flydende. ( som pandekagedej). Kom æblerne kokos og peppernødderne i en form foret med bagepapir, hæld dejen over og bag kagen på 200 grader i midten af ovn i ca 30 min. ( stik kagen med en gaffel og se om den slipper gaflen så er den færdig) Du kan pynte med glasur eller servere med en klat creme fraice.

God fornøjelse

Om Kirsten Leite

Jeg er både mormor og farmor og jeg vil gerne dele mine erfaringer, fif og opskrifter med alle jer derude. Måske er du ny i køkkenet, eller har startet en familie, og syntes at dit budget er lidt stramt. Her får du fif til hvordan jeg køber ind og laver god og sund mad for små penge og undgår madspild Måske kan i bruge noget fra min side,og få mere ud af jeres penge og lave god og sund mad og undgå madspild. Jeg vil lægge billeder og opskrifter op på siden . God fornøjelse
Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter. Bogmærk permalinket.