Indkøbslisten : Hvad skal jeg købe? Budget..

MADSPILD.. det kan være svært at bruge det hele, og ikke smide ud.
For mig betyder det at handle de varer der er basen for min madlavning i det varme køkken, og bruger det hele. ( Køb det du kan lide)…….
GÅ ALTID EFTER TILBUD……. SKRIV  DIN LISTE
INDKØB MAX 1 GANG OM UGEN.

MIT BUDGET OM UGEN ER CA. 250 kr. ( 1 person)

På min liste er der altid kål, og grønt. Det bruger jeg som base.
Og ellers hvad jeg mangler til den kommende uge.

Når jeg køber ind ser jeg altid om der er varer i  madspild kassen, der har min interesse, ellers er det tilbudsvarer og nedsat datomærket, for de varer kan sagtens fryses og bruges senere. Jeg lægger op her på siden når jeg har handlet så du kan se hvad jeg har købt og hvad der er købt for i kr.

Mine faste varer i køkkenet er:
Eksempel:
Kål, hvidkål, spidskål, blomkål.
Kartofler, pepper frugter, bladselleri, løg, hvidløg.
Æg.
Frosne grønsager, ærter bønner, eller blandet grønt.
Kød er kylling, hakket fars, fisk. mv.
Pasta, ris ,bulgur, linser m.v.
Havregryn, mel, sukker.
Olivenolie eller rapsolie og smør til stegning og bagning.
Salt, pepper, og krydderier….Karry, paprika oregano, mv.( billig i tiger`n)

Bagning: Gær, bagepulver, vanillesukker.

Om Kirsten Leite

Jeg er både mormor og farmor og jeg vil gerne dele mine erfaringer, fif og opskrifter med alle jer derude. Måske er du ny i køkkenet, eller har startet en familie, og syntes at dit budget er lidt stramt. Her får du fif til hvordan jeg køber ind og laver god og sund mad for små penge og undgår madspild Måske kan i bruge noget fra min side,og få mere ud af jeres penge og lave god og sund mad og undgå madspild. Jeg vil lægge billeder og opskrifter op på siden . God fornøjelse
Dette indlæg blev udgivet i Forside. Bogmærk permalinket.